Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 4:11

Jak se dělá řízek v restauraci?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

V některých restauracích, motorestech, hospodách atd byl kuřecí (nejen, ale většinou jsem objednával kuřecí) jiný než domácí. Znám recept na normální řízek ale nikdy se mi ještě nepovedl stejně jako v těch restauracích. Někdo mi říkal že je to kvůli tomu že jejich strouhanka je starší ale nemyslím si že je to pravda nebo je to kvůli tomu.

Neví někdo čím by to mohlo být? Největší rozdíl je asi v obale, připadal mi nějak jiný, možná ne tak hladký nebo jemný ale naopak. Ale řizek mi vždycky chutnal víc v restauraci. Možná někdo pracoval nebo zná někoho kdo pracoval v restauraci a zná jejich postup atd.

Děkuju za odpovědi.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.leden 9:32

Jak se dělá řízek v restauraci?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

V některých restauracích, motorestech, hospodách atd byl kuřecí (nejen, ale většinou jsem objednával kuřecí) jiný než domácí. Znám recept na normální řízek, ale nikdy se mi ještě nepovedl stejně jako v těch restauracích. Někdo mi říkal, že je to kvůli tomu, že jejich strouhanka je starší, ale nemyslím si, že je to pravda nebo je to kvůli tomu.

Neví někdo, čím by to mohlo být? Největší rozdíl je asi v obale, připadal mi nějak jiný, možná ne tak hladký nebo jemný, ale naopak. Ale řizek mi vždycky chutnal víc v restauraci. Možná někdo pracoval nebo zná někoho, kdo pracoval v restauraci, a zná jejich postup atd.

Děkuju za odpovědi.