Zeptal/a se – 6.leden 21:04
Zdraví – Životospráva
Po prostudování etiket jsem se s tím několikrát setkala.
Podle mě by to snad „zdravé potraviny“ obsahovat neměly!
Jaký názor na to máte VY???
Děkuji.
Zeptal/a se – 6.leden 21:45
Zdraví – Životospráva
Po prostudování etiket jsem se s tím několikrát setkala.
Podle mě by to snad „zdravé potraviny“ obsahovat neměly!
Jaký názor na to máte VY???
Děkuji.
ad Mc Merkurion
Ačkoliv je kyselina citronová považována za bezpečnou látku, neměla by být konzumována ve velké míře. Je třeba také hledat rozdíl mezi přírodní kyselinou citronovou z citrusů a kyselinou, vyráběnou průmyslově z vápna, plísně a kyseliny sírové.
zdroj – http://www.sportuj.com/view.php?nazevclanku=kyselina-citronova&cisloclanku=2015070002