Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.prosinec 16:16

Jakou nejradši používáte marinádu na maso?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Chápi že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko chutově vylepšit.
Já osobně používám na běžné řízky klasiku – česnek,cibule,o­lej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)
Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení dávám trošku drceného sušeného česneku.
Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :D
Co vy marinujete masíčko?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.prosinec 16:16

Jakou nejradši používáte marinádu na maso?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Chápu že né každý maso marinuje,ale každý si jistě zkusil masíčko chuťově vylepšit.
Já osobně používám na běžné řízky klasiku – česnek,cibule,o­lej,přes noc v ledničce a pak klasicky obalit :)
Ale když se chcu trošku před ostatníma vytáhnout tak dělám řízky které přes noc byli naložený ve víně s hřebíčkem a do strouhanky na obalení dávám trošku drceného sušeného česneku.
Možná si říkáte česnek a víno? kupodivu to funguje a hodí se k sobě a čím kvalitnější víno tím lepší chut řízku :D
Co vy marinujete masíčko?