Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.prosinec 20:00

jak opravit vysokou odezvu při hrách ?

Počítače a internet – Internet

Dobrý den, poslení dobou mě všechny online hry konkrétně CSGO a LoL dělají to, že třeba hodinu v kuse asi na 5 sekund píše pokus o opětovné připojení a ping skočí z 40 na 9000. a pak zas dalších 5 sekund to klasicky stabilně drží na 40–45 ping a po 5 sekundách zase opětovné připojení a ping 8452. dělá to převážně večer. pomalým internetovým připojením to bude těžko protože když nemám aktuálně tyhle potíže tak ping se drží krásně stabilně na 40–45ms. to když už to teda zatížím tím že pustím např video na youtube a dotoho ještě něco stahuju tak se mi ping drží třeba na 200 ale to je uplně něco jinýho než když se mi to pořád odpojuje. zkoušel jsem speedtest zrovna když mám tyhle potíže a výsledek je skoro stejný jako když je nemám. problém se serverem hry bude těžko když to dělá jenom mě a navíc ne na nej jedné hře.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.prosinec 20:42

Jak opravit vysokou odezvu při online hrách?

Počítače a internet – Internet

Dobrý den, poslení dobou mně všechny online hry konkrétně CSGO a LoL dělají to, že třeba hodinu v kuse asi na 5 sekund píše pokus o opětovné připojení a ping skočí z 40 na 9000 a pak zas dalších 5 sekund to klasicky stabilně drží na 40–45 ping a po 5 sekundách zase opětovné připojení a ping 8452. Dělá to převážně večer. Pomalým internetovým připojením to bude těžko, protože když nemám aktuálně tyhle potíže, tak ping se drží krásně stabilně na 40–45 m/s. To když už to teda zatížím ,že pustím např. video na Youtube a do toho ještě něco stahuju, tak se mi ping drží třeba na 200, ale to je uplně něco jinýho, než když se mi to pořád odpojuje. Zkoušel jsem speedtest, zrovna když mám tyhle potíže, a výsledek je skoro stejný, jako když je nemám. Problém se serverem hry bude těžko, když to dělá jenom mě a navíc ne na jedné hře.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.prosinec 21:16

Jak opravit vysokou odezvu při online hrách?

Počítače a internet – Internet

Dobrý den, poslení dobou mně všechny online hry konkrétně CSGO a LoL dělají to, že třeba hodinu v kuse asi na 5 sekund píše pokus o opětovné připojení a ping skočí z 40 na 9000 a pak zas dalších 5 sekund to klasicky stabilně drží na 40–45 ping a po 5 sekundách zase opětovné připojení a ping 8452. Dělá to převážně večer. Pomalým internetovým připojením to bude těžko, protože když nemám aktuálně tyhle potíže, tak ping se drží krásně stabilně na 40–45 m/s. To když už to teda zatížím ,že pustím např. video na Youtube a do toho ještě něco stahuju, tak se mi ping drží třeba na 200, ale to je uplně něco jinýho, než když se mi to pořád odpojuje. Zkoušel jsem speedtest, zrovna když mám tyhle potíže, a výsledek je skoro stejný, jako když je nemám. Problém se serverem hry bude těžko, když to dělá jenom mě a navíc ne na jedné hře.
EDIT: okej takže jsem zkusil dát tracert na 8.8.8.8 a pak na ip té hry teda pokud je to správná ip. https://ctrlv­.cz/U03F na levo je hra na pravo je 8.8.8.8