Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 19:39

Jaký tvaroh použít do dezertu.

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Na trhu je xxx různých druhů tvarohů, tj. Ve vaničce – měkký, tučný, polotučný, další tvrdý, další v kostce v obalu, atd… Kdykoliv se snažím připravit nějaký dezert, jehož ingrediencí je tvaroh, je napsáno v receptu např.: 250g tvarohu. A teď si vyber – nevím jaký tvaroh použít, je to skoro jako nějaká sazka na jistotu :-o
Můžete mi prosím napsat jake tvarohy jsou používané a co používáte vy? např.: V tradičním (chodském) koláči, v tvarohovém štrúdlu, v klasickém dortu jako náplň, atd…? Ted mne bohuzel nic jiného nenapadá… Diky za reakce…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.listopad 19:54

Jaký tvaroh použít do dezertu?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Na trhu je xxx různých druhů tvarohů: ve vaničce – měkký, tučný, polotučný, další tvrdý, další v kostce v obalu, atd… Kdykoliv se snažím připravit nějaký dezert, jehož ingrediencí je tvaroh, je napsáno v receptu např.: 250g tvarohu. A teď si vyber – nevím jaký tvaroh použít, je to skoro jako nějaká sazka na jistotu :-o
Můžete mi prosím napsat, jaké tvarohy jsou používané a co používáte vy? např.: do tradičního (chodského) koláče, do tvarohového štrúdlu, do klasického dortu jako náplň, atd…? Ted mne bohuzel nic jiného nenapadá… Diky za reakce…