Zeptal/a se – 17.listopad 19:39
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Na trhu je xxx různých druhů tvarohů, tj. Ve vaničce – měkký,
tučný, polotučný, další tvrdý, další v kostce v obalu, atd…
Kdykoliv se snažím připravit nějaký dezert, jehož ingrediencí je tvaroh,
je napsáno v receptu např.: 250g tvarohu. A teď si vyber – nevím jaký
tvaroh použít, je to skoro jako nějaká sazka na jistotu :-o
Můžete mi prosím napsat jake tvarohy jsou používané a co používáte vy?
např.: V tradičním (chodském) koláči, v tvarohovém štrúdlu,
v klasickém dortu jako náplň, atd…? Ted mne bohuzel nic jiného
nenapadá… Diky za reakce…
Zeptal/a se – 17.listopad 19:54
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Na trhu je xxx různých druhů tvarohů: ve vaničce – měkký, tučný,
polotučný, další tvrdý, další v kostce v obalu, atd… Kdykoliv se
snažím připravit nějaký dezert, jehož ingrediencí je tvaroh, je napsáno
v receptu např.: 250g tvarohu. A teď si vyber – nevím jaký tvaroh
použít, je to skoro jako nějaká sazka na jistotu :-o
Můžete mi prosím napsat, jaké tvarohy jsou používané a co používáte
vy? např.: do tradičního (chodského) koláče, do tvarohového štrúdlu, do
klasického dortu jako náplň, atd…? Ted mne bohuzel nic jiného nenapadá…
Diky za reakce…