Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 21:06

Umějí zpěváci zpívat?

Hudba, film a TV – Hudba

Zajímajo by mě,jestli v těch klipech ,co putují youtubem zní zpěvákův hlas,nebo jestli to prostě namluvil a pak to někdo upravil do zpěvu?
Např.jsem se koukal na maroon5 live a po třech minutách jsem to vypl,jelikož mi to opravdu drásalo uši.To samé(i když teda trochu lepši) je John Newmann.Prostě ty písničky zněj tak hezky a pak když se podiváte na živý záznam,tak to váš názor vyvrátí.Používají tady zpěvácí upravené nahrávky a ty potom publikují,nebo je to jejich čistý hlas a na koncetrech mají prostě „smůlu“?
P.S klidně pište i slovní odpovědi,anketu jsem vytvořil pro ty,co nemají čas na sáhodlouhé odpovědi

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.listopad 21:08

Umějí zpěváci zpívat?

Hudba, film a TV – Hudba

Zajímajo by mě, jestli v těch klipech, co putují Youtubem, zní zpěvákův hlas, nebo jestli to prostě namluvil a pak to někdo upravil do zpěvu?
Např. jsem se koukal na Maroon5 live a po třech minutách jsem to vypnul, jelikož mi to opravdu drásalo uši. To samé(i když teda trochu lepši) je John Newmann. Prostě ty písničky zněj tak hezky, a pak když se podiváte na živý záznam, tak to váš názor vyvrátí. Používají tady zpěvácí upravené nahrávky a ty potom publikují, nebo je to jejich čistý hlas a na koncetrech mají prostě „smůlu“?
P.S klidně pište i slovní odpovědi, anketu jsem vytvořil pro ty, co nemají čas na sáhodlouhé odpovědi.