anonym
Zeptal/a se – 21.říjen 8:26
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dnes poprvé použiju tuhle vymoženost, ale nějak nechápu použití. Když si přečtu složení, tak to beru jako dehydrovanou domácí jíšku z pšeničné hl.mouky a tuku. Proč se ta hotová tedy po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle, aby jsme docílili kvality.
Zeptal/a se – 21.říjen 10:23
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Dnes poprvé použiju tuhle vymoženost, ale nějak nechápu použití. Když si přečtu složení, tak to beru jako dehydrovanou domácí jíšku z pšeničné hl. mouky a tuku. Proč se ta hotová tedy po zahuštění prováří jen jednu minutu, když u domácí jíšky je to podstatně déle, abychom docílili kvality?