Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.říjen 13:25

Jsem lesba nebo bi? Někdo podobná zkušenost?

Zdraví – Ženy a zdraví

Dobrý den,

prosím vás o radu nebo alespoň o odpověď na otázku, zda jsem lesba nebo bisexuálka.

Studuji obor, kde jsou samé holky a když už tam studují nějací kluci, tak to jsou takoví moulové, kteří na mě působí přímo asexuálně.
Opravdu už si nevím rady, ale odjakživa mě přitahovali starší muži (+15), vždycky jsem se do nějakého zamilovala a zvlhla jsem už jen při pohledu na něj. Vždy z toho ale tak nějak sešlo, buď byl ženatý nebo měl jiné závazky, a tak jsem musela zase odejít s prázdnou. Poslední dobou už jsem ale tak moc frustrovaná a deprimovaná, že nevím, co si počít. Pohybuji se v prostředí, kde v tomto směru zkrátka nenalézám to, co hledám. Starší muže. A tak se děje to, co se děje. Aniž bych chtěla nebo to nějak ovlivnila, tak mě vzruší třeba i ženský zadek. Sex s ženou mi ale nic neříká. Jsem bisexuálka nebo lesba, když mě vzrušují ženská pozadí?

Díky moc za odpovědi

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.říjen 13:27

Jsem lesba, nebo bi? Někdo podobná zkušenost?

Zdraví – Ženy a zdraví

Dobrý den,

prosím vás o radu nebo alespoň o odpověď na otázku, zda jsem lesba, nebo bisexuálka.

Studuji obor, kde jsou samé holky, a když už tam studují nějací kluci, tak to jsou takoví moulové, kteří na mě působí přímo asexuálně.
Opravdu už si nevím rady, ale odjakživa mě přitahovali starší muži (+15), vždycky jsem se do nějakého zamilovala a zvlhla jsem už jen při pohledu na něj. Vždy z toho ale tak nějak sešlo, buď byl ženatý nebo měl jiné závazky, a tak jsem musela zase odejít s prázdnou. Poslední dobou už jsem ale tak moc frustrovaná a deprimovaná, že nevím, co si počít. Pohybuji se v prostředí, kde v tomto směru zkrátka nenalézám to, co hledám. Starší muže. A tak se děje to, co se děje. Aniž bych chtěla nebo to nějak ovlivnila, tak mě vzruší třeba i ženský zadek. Sex s ženou mi ale nic neříká. Jsem bisexuálka, nebo lesba, když mě vzrušují ženská pozadí?

Díky moc za odpovědi