Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.říjen 12:17

Prázdniny v Anglii?

Cestování – Evropa

Ahoj :) Chtěl bych se zeptat na strávení prázdnin v Anglii. Už dlouho je to mým snem a konečně jsem rodiče přesvědčil o tom že bych to zvládnul tak svolili. Problém je že nemáme peníze na nějaká studia v Anglii která stojí kolem 25 tisíc (pokud někdo ví o cnově dostupné verzi budu moc rád). Ale rozohodl jsem se že bych jel a pracoval na nějaké brigádě stačí pár korun abych si zaplatil jídlo a třeba alepsoň polovinu ubytování. S tím ale souvisí další problém. Seženu nějakou práci v 16–17 letech? Bude někdo mít zájem? Pokud máte někdo zkušenosti ocením každé rady co udělat. Pokud by mi někdo kdo něco podobného podnikal dal na sebe kontakt byl bych moc vděčný. Jinak beru každou radu. Díky :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.říjen 12:27

Prázdniny v Anglii?

Cestování – Evropa

Ahoj :) Chtěl bych se zeptat na strávení prázdnin v Anglii. Už dlouho je to mým snem a konečně jsem rodiče přesvědčil o tom, že bych to zvládnul, tak svolili. Problém je, že nemáme peníze na nějaká studia v Anglii, která stojí kolem 25 tisíc (pokud někdo ví o cenově dostupné verzi budu moc rád). Ale rozhodl jsem se, že bych jel a pracoval na nějaké brigádě, stačí pár korun, abych si zaplatil jídlo a třeba alepsoň polovinu ubytování. S tím ale souvisí další problém. Seženu nějakou práci v 16–17 letech? Bude někdo mít zájem? Pokud máte někdo zkušenosti, ocením každou radu, co udělat. Pokud by mi někdo, kdo něco podobného podnikal, dal na sebe kontakt, byl bych moc vděčný. Jinak beru každou radu. Díky :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 4.říjen 12:27

Prázdniny v Anglii?

Cestování – Evropa

Ahoj :) Chtěl bych se zeptat na strávení prázdnin v Anglii. Už dlouho je to mým snem a konečně jsem rodiče přesvědčil o tom, že bych to zvládnul, tak svolili. Problém je, že nemáme peníze na nějaká studia v Anglii, která stojí kolem 25 tisíc (pokud někdo ví o cenově dostupné verzi budu moc rád). Ale rozhodl jsem se, že bych jel a pracoval na nějaké brigádě, stačí pár korun, abych si zaplatil jídlo a třeba alespoň polovinu ubytování. S tím ale souvisí další problém. Seženu nějakou práci v 16–17 letech? Bude někdo mít zájem? Pokud máte někdo zkušenosti, ocením každou radu, co udělat. Pokud by mi někdo, kdo něco podobného podnikal, dal na sebe kontakt, byl bych moc vděčný. Jinak beru každou radu. Díky :)