Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.říjen 17:40

Máte nějaké zábavné zážitky z cestování ?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Je jedno jestli cestujete autem, vlakem, letadlem, blízko nebo daleko. Zajímají mě zajímavé a zábavné zážitky, které se vám při cestování mohou stát. =)

Dodatek: Byla bych ráda za odpovědi na otázku. Vícekrát lidé komentují spíše proč sem otázku dávám nebo mojí češtinu. Byla bych radši kdyby se tito lidé spíše opravdu zaměřili na to co člověk potřebuje vědět a ne na zbytečné komentáře, které ostatní akorát odradí. Omlouvám se jestli to zní nepříjemně ale opravdu už nevím jak těmto komentářům mám zabráním a tak to zkusím aspoň tímto způsobem. Pokud chcete odpovídat na něco jiného než přímo na otázku, prosím použijte diskuze.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.říjen 18:29

Máte nějaké zábavné zážitky z cestování?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Je jedno, jestli cestujete autem, vlakem, letadlem, blízko nebo daleko. Zajímají mě zajímavé a zábavné zážitky, které se vám při cestování mohou stát. =)

Dodatek: Byla bych ráda za odpovědi na otázku. Vícekrát lidé komentují spíše, proč sem otázku dávám nebo moji češtinu. Byla bych radši, kdyby se tito lidé spíše opravdu zaměřili na to, co člověk potřebuje vědět a ne na zbytečné komentáře, které ostatní akorát odradí. Omlouvám se, jestli to zní nepříjemně, ale opravdu už nevím, jak těmto komentářům mám zabránit, a tak to zkusím aspoň tímto způsobem. Pokud chcete odpovídat na něco jiného než přímo na otázku, prosím použijte diskuze.