Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červen 9:08

Co si myslíte o smlouvách, které uvzavíráte s institucema, které je v průběhu doby mění a vy s tím nic nenaděláte?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Já třeba žasnu nad T-mobilem a Českou spořitelnou. Uzavřela jsem s nimi smlouvu, jsem dlouholetý klient a jednou za čas obdržím výpis, ve kterém je příloha o změně podmínek (samozřejmě k ,,k mému dobru,,). Když bych chtěla měnit podmínky zásadního charekteru já, jako druhá strana smlouvy, mám smůlu. Je mi jasné, že někde na konci smlouvy bude miniaturním písmem poznamenáno, že na to mají právo. Ale už toho mám dost, jak si Česká spořitelna zvyšuje poplatky a T-mobile mění co může. Navíc konkurence není o moc lepší. Když jsem volala do T-mobile jak je možný, že rozdávaj moje osobní údaje, tak mi oznámili, že je mohou poskytovat svým obchodním partnerů, ale těm nic nezabrání je dál šířit. Nebaví mě během týdne desetkrát zvednout mobil a slyšet, že mi volá cetelem, komerční banka, vodafone, předvolební průzkum, paroubkova volební kampaň,…Co si o tom myslíte vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červen 13:00

Co si myslíte o smlouvách, které uvzavíráte s institucema, které je v průběhu doby mění a vy s tím nic nenaděláte?

Právo a zákony – Ostatní právo a zákony

Já třeba žasnu nad T-mobilem a Českou spořitelnou. Uzavřela jsem s nimi smlouvu, jsem dlouholetý klient a jednou za čas obdržím výpis, ve kterém je příloha o změně podmínek (samozřejmě k ,,k mému dobru,,). Když bych chtěla měnit podmínky zásadního charekteru já, jako druhá strana smlouvy, mám smůlu. Je mi jasné, že někde na konci smlouvy bude miniaturním písmem poznamenáno, že na to mají právo. Ale už toho mám dost, jak si Česká spořitelna zvyšuje poplatky a T-mobile mění co může. Navíc konkurence není o moc lepší. Když jsem volala do T-mobile jak je možný, že rozdávaj moje osobní údaje, tak mi oznámili, že je mohou poskytovat svým obchodním partnerů, ale těm nic nezabrání je dál šířit. Nebaví mě během týdne desetkrát zvednout mobil a slyšet, že mi volá cetelem, komerční banka, vodafone, předvolební průzkum, paroubkova volební kampaň,…Co si o tom myslíte vy?
Doplňuji:
Jen v reakci na odpověď bych ráda uvedla, že nikde nedávám své mobilní číslo, jen nejbližším lidem, aby to plnilo funkci privátního kontaktu. Jinak jako kontakt uvádím email.