Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.srpen 11:44

Proč je paštika tužší?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Zdravím,
jde konkrétně o paštiku Májku. Nedávno jsem otevřel konzervu z roku 2013 a nádherně šla rozmazávat, ale ty novější (2015) jsou takové tuhé, že jdou rozmazat také, ale až po nějaké době.
Změnilo se snad složení nebo tam něco přidávají navíc?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.srpen 8:56

Proč je paštika tužší?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Zdravím,
jde konkrétně o paštiku Májku. Nedávno jsem otevřel konzervu z roku 2013 a nádherně šla rozmazávat, ale ty novější (2015) jsou takové tuhé, že jdou rozmazat také, ale až po nějaké době.
Změnilo se snad složení nebo tam něco přidávají navíc?

Doplňuji: @sesednizkola: Ne, ta paštika byla celou dobu ve studeném sklepě.
@cochee: Na složení se schválně někdy podívám, ale to by mělo být stejné.
Díky všem za odpovědi.