Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.červenec 22:12

Mohou si za to alkoholici sami?

Aktuality a zábava – Aktuality

Vyprávěl mi jeden člověk, že do domu, který sousedí s domem jeho kamaráda, se nastěhoval islamista. Seděl s manželkou na zahradě při lahvince vína. Večer zvonek a „milý“ vyznavač mírumilovné víry za dveřmi. Ještě jednou bude tvá žena na zahradě chlastat alkohol, uříznu jí hlavu! Přiznám se, že říci to mně, zdravý by neodešel, odešel-li by vůbec!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.červenec 22:55

Mohou si za to alkoholici sami?

Aktuality a zábava – Aktuality

Vyprávěl mi jeden člověk, že do domu, který sousedí s domem jeho kamaráda, se nastěhoval islamista. Seděl s manželkou na zahradě při lahvince vína. Večer zvonek a „milý“ vyznavač mírumilovné víry za dveřmi: „Ještě jednou bude tvá žena na zahradě chlastat alkohol, uříznu jí hlavu!“ Přiznám se, že říci to mně, zdravý by neodešel, odešel-li by vůbec!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.červenec 13:05

Mohou si za to alkoholici sami?

Aktuality a zábava – Aktuality

Vyprávěl mi jeden člověk, že do domu, který sousedí s domem jeho kamaráda, se nastěhoval islamista. Seděl s manželkou na zahradě při lahvince vína. Večer zvonek a „milý“ vyznavač mírumilovné víry za dveřmi: „Ještě jednou bude tvá žena na zahradě chlastat alkohol, uříznu jí hlavu!“ Přiznám se, že říci to mně, zdravý by neodešel, odešel-li by vůbec!
Pro všech 9 hnidopichů, přidávám link http://www.par­lamentnilisty­.cz/arena/roz­hovory/Priste­hoval-se-muslim-a-hned-chtel-sousedce-uriznout-hlavu-protoze-chlasta-Toto-se-podle-senatora-Doubravy-jiz-u-nas-deje-A-kdyz-se-zeptal-premiera-385724