Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 15:22

nakupujete ovoce a zeleninu ve stáncích u silnice?

Nakupování – Ostatní nakupování

při cestě autem se podél silnic, na nějakých místech s možností zaparkování, vyskytují stánky s ovocem a zeleninou. nakupujete u nich? a pokud ano, tak jaká je kvalita zboží.
když tak na to koukám, tak požadavky na skladování nejsou zrovna reálné. nemyslím si, že bramborám, cibuli, česneku, rozkrájeným melounům atd. chutnají pálivé paprsky slunce, nebo naopak zkropení lijákem a nakonec přečkání do druhého dne v dodávce. nakonec ceny se mi také nezdají výhodné. v konečném zúčtování bych ani neskočil na upoutávku, že je to z vlastní úrody.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.červenec 15:27

Nakupujete ovoce a zeleninu ve stáncích u silnice?

Nakupování – Ostatní nakupování

Při cestě autem se podél silnic na nějakých místech s možností zaparkování, vyskytují stánky s ovocem a zeleninou. Nakupujete u nich? Pokud ano, tak jaká je kvalita zboží.
Když tak na to koukám, tak požadavky na skladování nejsou zrovna reálné. Nemyslím si, že bramborám, cibuli, česneku, rozkrájeným melounům atd. chutnají pálivé paprsky slunce, nebo naopak zkropení lijákem a nakonec přečkání do druhého dne v dodávce. Nakonec ceny se mi také nezdají výhodné. V konečném zúčtování bych ani neskočil na upoutávku, že je to z vlastní úrody.