Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červenec 11:03

vrátím data v prohlížeči návratem v čase pomocí bodu obnovení?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

..pročistil jsem si sušenky a podobný cache (;q),čemuž sice vůbec nerozumím, ale dokonele jsem si smazala všechny otevřený panely v prohlížeči a protože tam byli důležitý panely a skrze sklerozu to už nemohu na netu najít, napadlo mě využít bodu obnovení a vrátit se do včera ..vrátěj se i ty data? (čistilo se to ccleanerem)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červenec 11:26

Vrátím data v prohlížeči návratem v čase pomocí bodu obnovení?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

… pročistil jsem si sušenky a podobný cache (;q), čemuž sice vůbec nerozumím, ale dokonale jsem si smazal všechny otevřený panely v prohlížeči, a protože tam byly důležitý panely a skrze sklerózu to už nemohu na netu najít, napadlo mě využít bodu obnovení a vrátit se do včera… vrátěj se i ty data? (čistilo se to CCleanerem)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červenec 13:18

Vrátím návratem pomocí bodu obnovení mimo jiné i data v prohlížečích?

Počítače a internet – Software

… dneska jsem si pročistil sušenky cookies a podobný cache, čemuž sice vůbec nerozumím, ale smazal jsem si tím všechny otevřený panely v prohlížeči(a že jich bylo) a protože tam byly důležitý informace a skrze sklerózu to už nemohu na www najít, napadlo mě využít bodu obnovení a vrátit se v systému „do včera“… vrátěj se mi i ty data? (čistilo se to CCleanerem)
Celkem na to spěchám, tak kdyby to náhodou někdo věděl, tak by to bylo fajn ;q