Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.březen 17:37

Počítač se mi ze dne na den nechce připojit k internetu.

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Potřeboval bych pomoct. Mám notebook, přes který jsem se vždycky přihlašoval normálně na Wi – Fi. Jednou po škole jsem PC zapnul a nešel mi připojit k internetu. Přes ikonku internetu je červený křižek a když na ikonku kliknu, je tam napsáno: „Nepřipojeno“ a pod tím: „Není k dispozici žádné připojen"í. Zkoušel jsem klinkout na "odstranit problémy“, žádné řešení mi to nenašlo. Zkoušel jsem i jestli jsem omylem nevypnul notebook přes klávesnici, ale nepomohlo to. Restartoval jsem notebook, koukal jsem se na internet… Bezvýsledně. Díky předem za odpovědi :).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.březen 17:42

Počítač se mi ze dne na den nechce připojit k internetu.

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Potřeboval bych pomoct. Mám notebook, přes který jsem se vždycky přihlašoval normálně na Wi – Fi. Jednou po škole jsem PC zapnul a nešel mi připojit k internetu. Přes ikonku internetu je červený křižek a když na ikonku kliknu, je tam napsáno: „Nepřipojeno“ a pod tím: „Není k dispozici žádné připojen"í. Zkoušel jsem klinkout na "odstranit problémy“, žádné řešení mi to nenašlo. Zkoušel jsem i jestli jsem omylem nevypnul notebook přes klávesnici, ale nepomohlo to. Restartoval jsem notebook, koukal jsem se na internet… Bezvýsledně. Díky předem za odpovědi :).
Doplňuji:
Omlouvám se za chybu ve větě, nejspíš jsem se překliknul :D úprava věty: Zkoušel jsem i jestli jsem omylem nevypnul wifi přes klávesnici, ale nepomohlo to.