Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.únor 14:30

Co by jste udělali na mém místě? (Vegetariánství)

Jídlo a vaření – Vegetariáni

Několik let jsem vegetariánka, jsem s tím spokojena a vyhovuje mi to. Nyní jsem ale dostala nabídku na účast na tři vícedenní akce (víkend, týden a tři týdny), kam je mým snem jet, ale zjistila jsem, že se tam bude podávat masitá strava a já nemám možnost zajistit si jinou (dovést vlastní, ani domluvit se s pořadatelem). Na akce chci jet, ale vzdát se vegetariánství (ani přechodně) vůbec nepřipadá v úvahu. Co byste udělali na mém místě?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.únor 14:39

Co by jste udělali na mém místě? (Vegetariánství)

Jídlo a vaření – Vegetariáni

Několik let jsem vegetariánka, jsem s tím spokojena a vyhovuje mi to. Nyní jsem ale dostala nabídku na účast na tři vícedenní akce (víkend, týden a tři týdny), kam je mým snem jet, ale zjistila jsem, že se tam bude podávat masitá strava a já nemám možnost zajistit si jinou (dovést vlastní, ani domluvit se s pořadatelem). Na akce chci jet, ale vzdát se vegetariánství (ani přechodně) vůbec nepřipadá v úvahu. Co byste udělali na mém místě?
Doplňuji:
WWW: To je právě ten problém… Místa, kam se jede jsou uprostřed ničeho, takže strava vlastní, nebo z vlastních prostředků prostě nelze.