Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 21:44

Kam pozvat holku z erotického privátu ?

Rodina a vztahy – Sex

Zdravím, je mi 18 a byl jsem 2 krát v erotickém privátu. Poprvé jsem si to docela užil, bylo to víceméně to co jsem čekal že to bude. Asi za měsíc jsem byl jinde za 19ti letou holkou s kterou jsem si opravdu rozumněl, docela jsme si rozuměli a hodně se mi to s ní líbilo. Mám přesně rád holky jejího charakteru i když je jich málo. Asi jsem se do ni dost zabouch 🙂. Vím že je to víceméně náplní její práce se chovat hezky k zákazníkům, ale nemůžu to tak prostě nechat být. Moc rád bych s ní chodil protože holku jako ona už v životě asi nepotkám, dokonce bych nějakou dobu i přetrpěl to kde pracuje.100% k ní ještě půjdu ale myslíte že mám u ní šanci ? Přece i ona má právo na nějaký život a zábavu. Určitě nejsem první kdo zkusil sbalit takovou perfektní holku. Mám ji někam pozvat ? Kam ? Nebo se na to mám vykašlat ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 22:02

Kam pozvat holku z erotického privátu ?

Rodina a vztahy – Sex

Zdravím, je mi 18 a byl jsem 2 krát v erotickém privátu. Poprvé jsem si to docela užil, bylo to víceméně to co jsem čekal že to bude. Asi za měsíc jsem byl jinde za 19ti letou holkou s kterou jsem si opravdu rozumněl, docela jsme si rozuměli a hodně se mi to s ní líbilo. Mám přesně rád holky jejího charakteru i když je jich málo. Asi jsem se do ni dost zabouch 🙂. Vím že je to víceméně náplní její práce se chovat hezky k zákazníkům, ale nemůžu to tak prostě nechat být. Moc rád bych s ní chodil protože holku jako ona už v životě asi nepotkám, dokonce bych nějakou dobu i přetrpěl to kde pracuje.100% k ní ještě půjdu ale myslíte že mám u ní šanci ? Přece i ona má právo na nějaký život a zábavu. Určitě nejsem první kdo zkusil sbalit takovou perfektní holku. Mám ji někam pozvat ? Kam ? Nebo se na to mám vykašlat ?
Doplňuji:
Každý má nějaký charakter, ať už je to bezdomovec, podnikatel, dealer, policista, nebo sociální pracovnice, když si s ní nikdy neprohodil ani slovo tak o ní prosím nic nepiš, na to jsem se neptal 🙂