Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.leden 8:34

Má personální ředitel trošičku viny na smrti zaměstnance?!

Aktuality a zábava – Aktuality

Zaměstnanec v práci slavil svátek, trošičku přebral, ostraha ho na vrátnici zadržela, dýchal do alkohoměru, nadýchal více než je zdrávo. Jeho přestupek byl nahlášen personálnímu a ten jej bez milosti propustil. Zaměstnanec ještě ten den vyskočil z okna, zabil se a zanechal po sobě manželku a dvě malé děti. Ne, nezástávám se zaměstnance, dodržovat pravidla se mají, ale copak to nejde řešit jinak?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.leden 9:30

Má personální ředitel trošičku viny na smrti zaměstnance?!

Aktuality a zábava – Aktuality

Zaměstnanec v práci slavil svátek, trošičku přebral, ostraha ho na vrátnici zadržela, dýchal do alkohoměru, nadýchal více než je zdrávo. Jeho přestupek byl nahlášen personálnímu a ten jej bez milosti propustil. Zaměstnanec ještě ten den vyskočil z okna, zabil se a zanechal po sobě manželku a dvě malé děti. Ne, nezástávám se zaměstnance, dodržovat pravidla se mají, ale copak to nejde řešit jinak?
Doplňuji:
Z vašich odpovědí vyplývá, že jste všichni, až na nějakou vyjímku, tak důslední v práci, že jste nikdy v zaměstnání nepožili alkohol, jestli to není pravda, hoďte po mne kamenem. Ale můj dotaz by zněl i kdyby sebevrah vůbec na pracovišti nepil a přesto by ho personální na hodinu vyhodil i přesto, že by mu nebyly známé důvody, jen od toho nadřízeného, který se chtěl, třeba, zbavit konkurenta na jeho post.
P.S. A tomu personálnímu(teď už půlka fabriky) přeji noční můru!