Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.leden 14:57

kterej nyk(nick) by podle vás stál za otevřený zájem?

Finance a podnikání – Ostatní finance a podnikání

otázce se nedivte, protože jsem tady viděl taky otázky typu- který auto je nejvíce sexy, atd. ..ale k otázce- nenapadlo vás, že by se na vydání „jmennýho kalendáře“ nicků mělo zapracovat? Přeci né každej má takovou fantazii a né každýho, kdo vymejšlí sexy nick, napadne třeba „pizlicka“ ..takže kterej nick by podle vás vyhrál určitou kategorii (třeba sexy nick)a kdo nejlépe by měl takovej seznam vytisknout a vydělat si na něm?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 11:33

kterej nyk(nick) by podle vás stál za otevřený zájem?

Finance a podnikání – Ostatní finance a podnikání

otázce se nedivte, protože jsem tady viděl taky otázky typu- který auto je nejvíce sexy, atd. ..ale k otázce- nenapadlo vás, že by se na vydání „jmennýho kalendáře“ nicků mělo zapracovat? Přeci né každej má takovou fantazii a né každýho, kdo vymejšlí sexy nick, napadne třeba „pizlicka“ ..takže kterej nick by podle vás vyhrál určitou kategorii (třeba sexy nick)a kdo nejlépe by měl takovej seznam vytisknout a vydělat si na něm?
Doplňuji:
mně se zdá, že takovej nickalendář by byl totální propadák ..a s těmi čísly by to fakt nešlo, to má Funna recht ..pizlicka73 už pak není ani sexy ..co si o tom všem myslíte vy?