Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.leden 20:35

Co si mám pomyslet? Chce mě? Nechce mě?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Dobrý den,
chtěla bych od Vás všech radu. Je tu jeden kluk (Karel) a je zadaný. Zadaný je už 2 roky. Jednou ta holka (Sabina) mu dala konec, ale on ji přijel prosit a ta holka řekla, že teda ano, že teda spolu budou zase chodit. Řekla jsem si ,,Jak jim to dlouho vydrží?" Stále jsou spolu. Poslední dobou jsme se hodně začali bavit, chodit ve, chodí i ke mě domů když jsem sama, zůstává kvůli mě ve městě, jezdí se mnou do města, chodí se mnou do restaurace, někdy mě i zve, když má jít ven s klukama tak jde raději se mnou a klukům řekne, že jde se mnou. Když je se mnou venku či doma, tak mě osahává, ale dokud bude zadaný, tak nedopustím, aby jsme měli pohlavní styk. Jsou to takový hrátky. Když jsme se loučili, vždycky jsem byla zvyklá, že mi řekl Ahoj. Ale teď si řekl o pusu. Řekl ,,Dáš mi pusu?" Dala jsem mu pusu a řekla jsem mu, že to byla kamarádská pusa. Nevím, jak si to převzal on. Jel domů. Druhý den jsme opět byli u mě doma a když odjížděl, chtěl opět pusu a řekl ,, Dáš mi pusu? KAMARÁDSKOU?" Tu kamarádskou zdůraznil. Dala jsem mu ji a chtěl ještě jednu. Myslíte si, že neví jakou cestou má jít? Chce mě a neví jak mi to má říct? Nebo se bojí s tou holkou se rozejít? Jestli má zůstat s tou holkou nebo začít chodit se mnou? Nevím, co si mám myslet. A taky jsem zapomněla na začátku zdůraznit, že ta holka je asi 50Km od něj daleko a vidí se cca jednou za měsíc. Tak co tedy myslíte? Každopádně budu čekat na každičkou odpověď. Předem děkuji moc všem. :))

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 1.leden 20:43

Co si mám pomyslet? Chce mě? Nechce mě?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Dobrý den,
chtěla bych od Vás všech radu. Je tu jeden kluk (Karel) a je zadaný. Zadaný je už 2 roky. Jednou ta holka (Sabina) mu dala konec, ale on ji přijel prosit a ta holka řekla, že teda ano, že teda spolu budou zase chodit. Řekla jsem si ,,Jak jim to dlouho vydrží?" Stále jsou spolu. Poslední dobou jsme se hodně začali bavit, chodit ve, chodí i ke mě domů když jsem sama, zůstává kvůli mě ve městě, jezdí se mnou do města, chodí se mnou do restaurace, někdy mě i zve, když má jít ven s klukama tak jde raději se mnou a klukům řekne, že jde se mnou. Když je se mnou venku či doma, tak mě osahává, ale dokud bude zadaný, tak nedopustím, aby jsme měli pohlavní styk. Jsou to takový hrátky. Když jsme se loučili, vždycky jsem byla zvyklá, že mi řekl Ahoj. Ale teď si řekl o pusu. Řekl ,,Dáš mi pusu?" Dala jsem mu pusu a řekla jsem mu, že to byla kamarádská pusa. Nevím, jak si to převzal on. Jel domů. Druhý den jsme opět byli u mě doma a když odjížděl, chtěl opět pusu a řekl ,, Dáš mi pusu? KAMARÁDSKOU?" Tu kamarádskou zdůraznil. Dala jsem mu ji a chtěl ještě jednu. Myslíte si, že neví jakou cestou má jít? Chce mě a neví jak mi to má říct? Nebo se bojí s tou holkou se rozejít? Jestli má zůstat s tou holkou nebo začít chodit se mnou? Nevím, co si mám myslet. A taky jsem zapomněla na začátku zdůraznit, že ta holka je asi 50Km od něj daleko a vidí se cca jednou za měsíc. Tak co tedy myslíte? Každopádně budu čekat na každičkou odpověď. Předem děkuji moc všem. :))
Doplňuji:
Psa už mám. :D
Ale chci nějakou radu, třeba jestli to je nějaký náznak, že se do mě zamiloval nebo tak nějak. :)A radu chci od Vás taky slyšet. ;))