Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.prosinec 18:03

Potřebuji poradit, jsem na dně, nevím co mám dělat.

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Ahoj všichni,
jsem holka, která potřebuje poradit a říct, zda je to normální. Před rokem jsem se seznámila s klukem, který je plnoletý. Jsem o 2roky mladší než on. Když jsme se seznámili, scházeli jsme se ve třech já, kamarádka a on. Všechno bylo v pohodě a psal mi na FB, že jsem skvělá holka, která umí vždy rozesmát a je se mnou zábava. Potom došlo k tomu, že ta kamarádka poštvala na mě jeho. Takže on se se mnou nebavil asi 3měsíce. Bylo to pro mě utrpení, ale co se dalo dělat. Potom byl říjen a já ho potkala na náměstí. Když mě viděl otočil se na mě a zeptal se, jestli bych šla s ním ven, řekla jsem ANO. Všechno bylo v pohodě a potom jsme se začali scházet víc. Začal mi říkat zlato, cukroušku, čumáčku atd. Když jsme spolu venku, osahává mě a chce po mě, abych ho políbila. Jenže já jsem nechtěla a když jsme se loučili, tak padla pusa. Nevím, zda je tohle normální když on je sakra zadaný!!! Co mám ted dělat? Asi 3 dny jsme si už nepsali a já nevím, jestli mu mám ted napsat (popřípadě co mu napsat). A já nevím jestli mě miluje a bojí se dát konec tý holce co je s ním ve vztahu, nebo mě má jako za náhradu, protože ta holka je celkem z daleka. Každopádně Děkuji za odpovědi. :)))

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.prosinec 18:18

Potřebuji poradit, jsem na dně, nevím co mám dělat.

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Ahoj všichni,
jsem holka, která potřebuje poradit a říct, zda je to normální. Před rokem jsem se seznámila s klukem, který je plnoletý. Jsem o 2roky mladší než on. Když jsme se seznámili, scházeli jsme se ve třech já, kamarádka a on. Všechno bylo v pohodě a psal mi na FB, že jsem skvělá holka, která umí vždy rozesmát a je se mnou zábava. Potom došlo k tomu, že ta kamarádka poštvala na mě jeho. Takže on se se mnou nebavil asi 3měsíce. Bylo to pro mě utrpení, ale co se dalo dělat. Potom byl říjen a já ho potkala na náměstí. Když mě viděl otočil se na mě a zeptal se, jestli bych šla s ním ven, řekla jsem ANO. Všechno bylo v pohodě a potom jsme se začali scházet víc. Začal mi říkat zlato, cukroušku, čumáčku atd. Když jsme spolu venku, osahává mě a chce po mě, abych ho políbila. Jenže já jsem nechtěla a když jsme se loučili, tak padla pusa. Nevím, zda je tohle normální když on je sakra zadaný!!! Co mám ted dělat? Asi 3 dny jsme si už nepsali a já nevím, jestli mu mám ted napsat (popřípadě co mu napsat). A já nevím jestli mě miluje a bojí se dát konec tý holce co je s ním ve vztahu, nebo mě má jako za náhradu, protože ta holka je celkem z daleka. Každopádně Děkuji za odpovědi. :)))
Doplňuji:
A já mám pocit, že jsem se sakra zamilovala. Stojí v tom akorát ona. :( Chci ho vidět, chci ho mít jen pro sebe. A děkuji za všechny odpovědi, doufám, že tich odpovědí bude více. :)