Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.prosinec 20:22

Může se úplný neznalec politiky do politiky dostat?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Představte si člověka, který se nikdy ale opravdu nikdy nezajímal o politiku a chtěl by se do ní dostat. Chtěl by kandidovat, založit novou stranu apod. Ten člověk by se musel hóóódně učit, aby všemu rozuměl, nedělal by to pro peníze, ale už ho tahle naše politika štve a chtěl by se pokusit něco změnit a určitému odvětví u nás pomoci.. Co by měl všechno vědět, co umět, jak dlouho by mu to trvalo.. Upozorňuji že se nejedná o mě, protože toto mě fakt nezajímá, ale znám toho člověka, proto se ptám..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 11.prosinec 21:40

Může se úplný neznalec politiky do politiky dostat?

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Představte si člověka, který se nikdy ale opravdu nikdy nezajímal o politiku a chtěl by se do ní dostat. Chtěl by kandidovat, založit novou stranu apod. Ten člověk by se musel hóóódně učit, aby všemu rozuměl, nedělal by to pro peníze, ale už ho tahle naše politika štve a chtěl by se pokusit něco změnit a určitému odvětví u nás pomoci.. Co by měl všechno vědět, co umět, jak dlouho by mu to trvalo.. Upozorňuji že se nejedná o mě, protože toto mě fakt nezajímá, ale znám toho člověka, proto se ptám..
Doplňuji:
No právě, že se ten člověk o politiku zajímat začíná, aby se tam časem mohl dostat.. Jen jsem si tak říkala, jak dlouho mu to může trvat, co všechno musí přečíst a naučit se, aby se tam opravdu dostal.. :D