Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.říjen 14:55

Otázka na muže: Vadí vám, když je přítelkyně šikovná a chytrá aspoň o trochu víc než vy?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Můj přítel mi totiž vyčetl ze jsem až moc šikovná a chytrá víc než on. Prý bych se měla chovat jinak, už jen kvůli tomu, ze on si potom připadá jako debil. Když mu řeknu, ze on hloupej neni a za něco ho pochválim, že je šikovnej, tak začne opět s tím, ze ať mu já „taková hvězda“ nic o pochvale neříkám..chápu ze pro chlapa to očividně je i trapný, ze jeho přítelkyně je o něco víc šikovnější a chytřejší. Ale podle meho názoru by měl byt chlap za takovou přítelkyni spíš rád, ze má doma takovouhle přítelkyni a ne ji to ještě vyčítat. Tak mě zajímá, jestli vám to vážně tak vadí..ať už stejně nebo ne tak moc anebo vůbec.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.říjen 21:30

Otázka na muže: Vadí vám, když je přítelkyně šikovná a chytrá aspoň o trochu víc než vy?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

Můj přítel mi totiž vyčetl ze jsem až moc šikovná a chytrá víc než on. Prý bych se měla chovat jinak, už jen kvůli tomu, ze on si potom připadá jako debil. Když mu řeknu, ze on hloupej neni a za něco ho pochválim, že je šikovnej, tak začne opět s tím, ze ať mu já „taková hvězda“ nic o pochvale neříkám..chápu ze pro chlapa to očividně je i trapný, ze jeho přítelkyně je o něco víc šikovnější a chytřejší. Ale podle meho názoru by měl byt chlap za takovou přítelkyni spíš rád, ze má doma takovouhle přítelkyni a ne ji to ještě vyčítat. Tak mě zajímá, jestli vám to vážně tak vadí..ať už stejně nebo ne tak moc anebo vůbec.
Doplňuji:
Pepa25: Nemyslim si teda, ze je zrovna nejlepší posuzovat inteligenci druhyho, jen kvůli tomuhle co jste napsal jako důvod. Ano, neni mi přes dvacet, abych věděla úplně všechno a už by mě nic nezajímalo, protože už všechno vim, ale opravdu teda nevim, jak to můžete jen podle mých položených otázek poznat. A už vůbec si nemyslim, ze byste dokázal poznat šikovnost druhyho, taky jen kvůli položeným otázkám na téhle stránce. To by bylo jen k tomuhle a jinak děkuju za odpověď.