Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.říjen 23:36

K jakému mám jít lékaři ohledně rozšířených kvasinek po celém těle ?

Zdraví – Ostatní zdraví

Ahoj, mám obrovský problém- žlutý hustý zapáchající výtok, který někdy svrbí, zácpy, plynatost, bílé flíčky na rukou, afty, akné suché vlasy, náladovost, únava, nechuť k sexu… je to kvasinková infekce, kterou mám rozšířenou po celém těle, je prý opravdu těžké se toho zbavit, potřebuji nějakého odborníka, aby mi sestavil jídelníček protikvasinkové diety, předepsal léčiva… byla jsem s tím u gynekologa, ten mi přdepsal akorád čípky, ale já potřebuji i vnitřní očistu, prostě celého těla a potřebuji, aby se mi někdo aspon chvíli věnoval, klidně si připlatím, neznáte nějakého dobrého doktora který se opravdu v mykózách vyzná ? Děkuji moc !

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.říjen 23:44

K jakému mám jít lékaři ohledně rozšířených kvasinek po celém těle ?

Zdraví – Ostatní zdraví

Ahoj, mám obrovský problém- žlutý hustý zapáchající výtok, který někdy svrbí, zácpy, plynatost, bílé flíčky na rukou, afty, akné suché vlasy, náladovost, únava, nechuť k sexu… je to kvasinková infekce, kterou mám rozšířenou po celém těle, je prý opravdu těžké se toho zbavit, potřebuji nějakého odborníka, aby mi sestavil jídelníček protikvasinkové diety, předepsal léčiva… byla jsem s tím u gynekologa, ten mi přdepsal akorád čípky, ale já potřebuji i vnitřní očistu, prostě celého těla a potřebuji, aby se mi někdo aspon chvíli věnoval, klidně si připlatím, neznáte nějakého dobrého doktora který se opravdu v mykózách vyzná ? Děkuji moc !
Doplňuji:
Já do sebe ale nechci házet jen prášky proti akné a ekzémům… nechci někoho, kdo mi něco bezmyšlenkovitě předepsal jen kvůli výdělku, potřebuji nějakého specialistu na kvasinky, nevím jestli je to gynekolog nebo kožní, není ještě někdo jiný ? potřebuji nasadit nějakou pevnou léčbu, ne jen jednu prohlídku, jak říkám, klidně i u soukromníka za nějaký ten peníz, ale moc ráda bych si moje tělo už konečně odplísnila, je to opravdu strašné a halvně složité, potřebuju aby mi někdo sestavil režim jak se mám stravovat a čím se mám léčit…