Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.září 14:32

Proč me všichni přehlížejí?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Byla jsem nemocná a tak jsem nějakou dobu nechodila do školy,dneska jsem tam sla. Ta moje kamarádka Tamara,o které jsem tu už psala je nemocná,a tak to naše přátelství ještě nemůžu ukončit. Je dobre ,ze je nemocná,muzu si aspoň vyzkouset,jaké to bude,kdyz se s ni nebudu bavit. Jakmile jsem přišla,sedla jsem si,a čekala az mne někdo osloví..začne se se mnou bavit,ale nikdo. Jsem proste ticha holka..Tak jsem seděla a viděla jen spolužáky kolem jak dovádí,baví se s kamarady-tise jsem jim záviděla,protože nikoho takového nemám. Kluci,ti jen nadavaji,předvádí se jak jsou drsni. Holky,ty jen na chodbach vyhlizi kluky s vyšší třídy,pak si svoje zážitky týkající se rande,líbání atd vyprávějí,nebo se jen jak pubertacky pořad něčemu chichotaj. Všichni mne prehlizi,prijdu si neviditelna.. Někdy mne i urazí,říkají mi sprtko,retardko,brej­lounko. Říkám si,co jsem jim udělala??? O víkendu chodim do přírody s rodiči,kdyz to někomu řeknu,maji mne za blbce.. Fakt nevim co už mám dělat,je mi na nic..a když si představim,ze ještě musi m řešit Tamaru..viz me otázky. Jsem na dne.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.září 14:52

Proč me všichni přehlížejí?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

Byla jsem nemocná a tak jsem nějakou dobu nechodila do školy,dneska jsem tam sla. Ta moje kamarádka Tamara,o které jsem tu už psala je nemocná,a tak to naše přátelství ještě nemůžu ukončit. Je dobre ,ze je nemocná,muzu si aspoň vyzkouset,jaké to bude,kdyz se s ni nebudu bavit. Jakmile jsem přišla,sedla jsem si,a čekala az mne někdo osloví..začne se se mnou bavit,ale nikdo. Jsem proste ticha holka..Tak jsem seděla a viděla jen spolužáky kolem jak dovádí,baví se s kamarady-tise jsem jim záviděla,protože nikoho takového nemám. Kluci,ti jen nadavaji,předvádí se jak jsou drsni. Holky,ty jen na chodbach vyhlizi kluky s vyšší třídy,pak si svoje zážitky týkající se rande,líbání atd vyprávějí,nebo se jen jak pubertacky pořad něčemu chichotaj. Všichni mne prehlizi,prijdu si neviditelna.. Někdy mne i urazí,říkají mi sprtko,retardko,brej­lounko. Říkám si,co jsem jim udělala??? O víkendu chodim do přírody s rodiči,kdyz to někomu řeknu,maji mne za blbce.. Fakt nevim co už mám dělat,je mi na nic..a když si představim,ze ještě musi m řešit Tamaru..viz me otázky. Jsem na dne.
Doplňuji:
Nevím co by na to řekla máma,kdyby věděla ze chodim k psychlogovi. Ani o tom problému neví,nechci ji zatěžovat hlavu,ma svých starosti dost. Je vážněji nemocná a nechci,aby se ji kvuli mne něco stalo-nemela by mit velký stres,proto to resim tady,ikdyz vim,ze to asi není moc ideální.