Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.září 18:00

Co by jste dělali na mém místě?

Rodina a vztahy – Přátelé

Dobrý den,jmenuju se Nikola je mi 13 let. Mám problém,ve škole nemám kamarádky,vlastně je to ve třídě rozdělené na dvě skupiny,skupina krásných a chytrých holek,které se baví jen spolu,a skupina holek,které se uci špatné a z toho některé kouři. Do te skupiny patři i ma kamoska,no nikdo jiný mi nezbyl. Ta kamoska se jmenuje Tamara její 12 let a nemá prosté rozum,furt vymyslí blbiny,je rozezrana a nevychovaný,porvava na kolemjdoucí a její jedno kdo to je. Porad chce ke mne domu,ale to nejde,moji mamce by se to nelíbilo,snažím se před mamkou dělat slusnackou,jako ze ji tak o ni mamce vypravim. Pokud by SLA k nám domu,bylo by to něco hrozneho. Porad chce se mnou ven,ale já nechci s ni,vymlouvam se porad a jsem zamotana do svých lži se už nevím co dělat… Mám deprese. Ještě je tu možnost se s ni nebavavit,ale vlastně ani nemám důvod,a bojím se pomluv,navíc ve třídě nikoho jiného nemám. Už se kvůli toho poškozují své zdravbi abych nemusela do školy,protože je tam ona. Co by jste dělali? A jak se s ni nějak hezky přestat bavit,aby ji to neranilo?? Už jsem ji to jednou naznačila,ale ona říkala ze jsme kamosky. Už fakt nevím co dělat.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 12.září 18:23

Co by jste dělali na mém místě?

Rodina a vztahy – Přátelé

Dobrý den,jmenuju se Nikola je mi 13 let. Mám problém,ve škole nemám kamarádky,vlastně je to ve třídě rozdělené na dvě skupiny,skupina krásných a chytrých holek,které se baví jen spolu,a skupina holek,které se uci špatné a z toho některé kouři. Do te skupiny patři i ma kamoska,no nikdo jiný mi nezbyl. Ta kamoska se jmenuje Tamara její 12 let a nemá prosté rozum,furt vymyslí blbiny,je rozezrana a nevychovaný,porvava na kolemjdoucí a její jedno kdo to je. Porad chce ke mne domu,ale to nejde,moji mamce by se to nelíbilo,snažím se před mamkou dělat slusnackou,jako ze ji tak o ni mamce vypravim. Pokud by SLA k nám domu,bylo by to něco hrozneho. Porad chce se mnou ven,ale já nechci s ni,vymlouvam se porad a jsem zamotana do svých lži se už nevím co dělat… Mám deprese. Ještě je tu možnost se s ni nebavavit,ale vlastně ani nemám důvod,a bojím se pomluv,navíc ve třídě nikoho jiného nemám. Už se kvůli toho poškozují své zdravbi abych nemusela do školy,protože je tam ona. Co by jste dělali? A jak se s ni nějak hezky přestat bavit,aby ji to neranilo?? Už jsem ji to jednou naznačila,ale ona říkala ze jsme kamosky. Už fakt nevím co dělat.
Doplňuji:
Pro Hanu: Já nejsem v žádný skupině,ty chytre se baví jen spolu,a ty co se učí hůře a jsou ze sociálních rodin …tak k tem patřit nechci,Tamara patři k tehle skupině,ale moc ze sociální rodiny není,její máma vypadá vcelku fajn,ale ona se chová jako kdyby z te sociální rodiny byla. Jinak já se ucim vcelku dobře.