Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.srpen 13:41

Jak nejlépe začít s PHP a MySQL?

Počítače a internet – Programování a webdesign

Myslím, že by bylo asi nejlepší, kdybych se sama začala zabývat PHP a MySQL, abych případně mohla vytvořit tu RPG hru sama. Nicméně jak začít? Když jsem se dívala po netu, tak to je pro mě opravdu španělská vesnice. Stáhle jsem si i nějaké programy, ale dokonale nevím co s tím. Jak tedy začít? Existuje nějaká publikace a nebo on-line kurzy? Studovat programování opravdu nemám dokonale šanci.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.srpen 13:55

Jak nejlépe začít s PHP a MySQL?

Počítače a internet – Programování a webdesign

Myslím, že by bylo asi nejlepší, kdybych se sama začala zabývat PHP a MySQL, abych případně mohla vytvořit tu RPG hru sama. Nicméně jak začít? Když jsem se dívala po netu, tak to je pro mě opravdu španělská vesnice. Stáhle jsem si i nějaké programy, ale dokonale nevím co s tím. Jak tedy začít? Existuje nějaká publikace a nebo on-line kurzy? Studovat programování opravdu nemám dokonale šanci.
Doplňuji:
Nemůžu si pomoci, ale tahle první odpověď mi přijde vysloveně útočná. Co je špatného se takhle ptát. Jako by říkala: Co ty si to vůbec dovoluješ se do něčeho takového chtít pouštět? Nejdřív odrazování od toho, abych vůbec něco zkoušela přes programátora, teď zase toto. Na netu toho je mraky a většina toho je jako by mluvili jinou řečí. A ano, anglicky neumím, bohužel, neměla jsem to štěstí.