Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 16:28

Soused vyhrožuje mému psovi, co s tím?

Zvířata – Psi

Bydlím v domku se zahradou, bohužel vedle nás žije silně nesnášenlivý pán. Máme osmi měsíční štěně havanského psíka (cca 5 kilo), které štěká když projede po ulici auto. Náš soused vždy vyleze na balkon a huláká na pejska: Půjdeš do trouby!, Zastřelím tě!, Otrávím tě!, aj. Nevím zda jeho hrozby mám brát vážně, každopádně se bojím. Naše zahrada je od zahrady souseda dělena plotem asi 150 cm vysokým a to je dost málo, na to aby mu to zabránilo přemněnit výhružky v činy. Máte někdo nějakou radu jak na takového člověka vyzrát? V okolí štěká více psů a daleko víc, ale v nejbližší blízkosti je ten náš.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.květen 20:16

Soused vyhrožuje mému psovi, co s tím?

Zvířata – Psi

Bydlím v domku se zahradou, bohužel vedle nás žije silně nesnášenlivý pán. Máme osmi měsíční štěně havanského psíka (cca 5 kilo), které štěká když projede po ulici auto. Náš soused vždy vyleze na balkon a huláká na pejska: Půjdeš do trouby!, Zastřelím tě!, Otrávím tě!, aj. Nevím zda jeho hrozby mám brát vážně, každopádně se bojím. Naše zahrada je od zahrady souseda dělena plotem asi 150 cm vysokým a to je dost málo, na to aby mu to zabránilo přemněnit výhružky v činy. Máte někdo nějakou radu jak na takového člověka vyzrát? V okolí štěká více psů a daleko víc, ale v nejbližší blízkosti je ten náš.
Doplňuji:
Takže, abych doplnila náš pes štěká v intervalu asi tak dvakrát denně cca 30 sekund. V návaznosti na jednu odpověď bych ráda informovala, že podle nové úpravy už nejsou zvířata považována za věci. A pán, o kterém hovořím střílí na psa jiného majitele vzduchovkou, jen abych dokreslila jmenovaného ,,chudáka´´, který je obtěžován zvířaty.