Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.červenec 14:53

Vadí něčemu, když jeden den udělám vývar, nechám vychladnout, druhý den z něj uvařím omáčku a uložím do ledničky?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Vím, že se ohřívané jídlo nemá dát znovu do ledničky, pokud je vývar ale hodně mastný, nechám do druhého dne vychladit, abych sebrala tuk…nevím ale jak to pak je s tím množením bakterii/kažením jídla apod. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.červenec 15:11

Vadí něčemu, když jeden den udělám vývar, nechám vychladnout, druhý den z něj uvařím omáčku a uložím do ledničky?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Vím, že se ohřívané jídlo nemá dát znovu do ledničky, pokud je vývar ale hodně mastný, nechám do druhého dne vychladit, abych sebrala tuk…nevím ale jak to pak je s tím množením bakterii/kažením jídla apod. :)
Doplňuji:
Super děkuji :) Ještě mě napadlo, pokud bych to samé udělala se zmraženým vývarem, tj. uvařila a dala zas do ledničky, je to ta samá situace?