Zeptal/a se – 10.červenec 14:53
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Vím, že se ohřívané jídlo nemá dát znovu do ledničky, pokud je vývar ale hodně mastný, nechám do druhého dne vychladit, abych sebrala tuk…nevím ale jak to pak je s tím množením bakterii/kažením jídla apod. :)
Zeptal/a se – 10.červenec 15:11
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Vím, že se ohřívané jídlo nemá dát znovu do ledničky, pokud je
vývar ale hodně mastný, nechám do druhého dne vychladit, abych sebrala
tuk…nevím ale jak to pak je s tím množením bakterii/kažením jídla
apod. :)
Doplňuji:
Super děkuji :) Ještě mě napadlo, pokud bych to samé udělala se
zmraženým vývarem, tj. uvařila a dala zas do ledničky, je to ta samá
situace?