Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červenec 13:19

Jak si vedete svou Knihu Stínů?

Volný čas a hobby – Hobby

Oslovuji všechny, co se zajímají o nadpřirozené věci, o léčitelství, astronomii, filosofii, teorie, horoskopy a významy symbolů, znamení, věštění, sny apod… jistě z někteří z vás již slyšeli pojem Kniha Stínů a jistě si ji někteří vedete. Ale jak? Jakou propiskou píšete? Máte vyhrazený počet stran na to či ono, nebo píšete na přeskáčku, popřípadě doplníte k datu nebo nadpisu kategorii? Vkládáte do knihy nějaké přílohy, nebo si na ní vyrábíte nějaké obaly? A co do ní vlastně píšete? Za odpověď vřelé díky :)!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.červenec 14:19

Jak si vedete svou Knihu Stínů?

Volný čas a hobby – Hobby

Oslovuji všechny, co se zajímají o nadpřirozené věci, o léčitelství, astronomii, filosofii, teorie, horoskopy a významy symbolů, znamení, věštění, sny apod… jistě z někteří z vás již slyšeli pojem Kniha Stínů a jistě si ji někteří vedete. Ale jak? Jakou propiskou píšete? Máte vyhrazený počet stran na to či ono, nebo píšete na přeskáčku, popřípadě doplníte k datu nebo nadpisu kategorii? Vkládáte do knihy nějaké přílohy, nebo si na ní vyrábíte nějaké obaly? A co do ní vlastně píšete? Za odpověď vřelé díky :)!
Doplňuji:
Jen pro informaci. Nechci se věnovat magii jako kompletně celé, tak jak to je „nadiktované“. Chci se zajímat jen o některá témata, především o ty, co se týkají mě- význam znamení, jména, význam čísel v datu narození nebo v ostatních datech. Nepůjde o čarodějnictví a magii jako takovou, chci to více přizpůsobit sobě, takže zapojit i filosofii, nebo psát různé básně, vymýšlet si své rituály. Myslím, že každý by si měl tuto vědu přizpůsobit podle sebe. Samozřejmě si nechci vymýšlet nějaké jiné odvětví, ale zkrátka se jen orientovat v těch daných, chci aby mi to bylo takové osobnější :). U všeho co do knihy napíšu se budu řídit podle několika zdrojů a především z vlastních zkušeností. Jinak vám děkuji za dosavadní rady!