Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.květen 21:54

Mohu být znovu nemocný??

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, měl jsem ošklivou angínu a proto mi byl píchán penicilin 5 dní, po 5ti dnech jsem dostal penicilin v tabletách a užíval jsem ho zhruba týden po té jsem byl na kontrole a bylo mi řečeno, že mám akorát následující den teblety dobrat. Druhý den jsem na to 2X zapomněl a když mi bylo docela dobře myslel jsem si, že to nějak nevadí.Další den jsem normálně přišel ze školy a šel ven. Po příchodu domů se mi celkem udělalo špatně a mám pocit, že se mi angína vrátila. Vzal jsem si další tabletu. Co myslíte mám normálně pokračovat v užívání penicilinu ? :

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.květen 22:32

Mohu být znovu nemocný??

Zdraví – Nemoci

Dobrý den, měl jsem ošklivou angínu a proto mi byl píchán penicilin 5 dní, po 5ti dnech jsem dostal penicilin v tabletách a užíval jsem ho zhruba týden po té jsem byl na kontrole a bylo mi řečeno, že mám akorát následující den teblety dobrat. Druhý den jsem na to 2X zapomněl a když mi bylo docela dobře myslel jsem si, že to nějak nevadí.Další den jsem normálně přišel ze školy a šel ven. Po příchodu domů se mi celkem udělalo špatně a mám pocit, že se mi angína vrátila. Vzal jsem si další tabletu. Co myslíte mám normálně pokračovat v užívání penicilinu ? :
Doplňuji:
Já jsem, ale dávkování bral pravidelně a tak jak mi bylo řečeno. Nemohu za to. A když vezme te v potaz to, že mi byl penicilín 5 dní píchán tak jsem nějakých 10 dní ho užíval.