Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.květen 20:05

jak na síť proti komárům a jiné havěti ?

Bydlení a zahrada – Ostatní bydlení a zahrada

Ahoj všem,potřebuju poradit- nevíte někdo o nějakým návodu nebo jestli sami nemáte zkušenost jak udělat do okna síť proti havěti? Jde o okno v centru Prahy ,ve starém baráku kde jsou vždy okna 2 (vnitřní a vnější- jak se to kdysi dělávalo. Na plastová okna bych šoupnul dle googlu samolepící suchy zip a síťku na to,ale tady by to nedrželo. Gůgloval jsem,ale nic jsem nenašel.Díky za tipy.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.květen 20:29

jak na síť proti komárům a jiné havěti ?

Bydlení a zahrada – Ostatní bydlení a zahrada

Ahoj všem,potřebuju poradit- nevíte někdo o nějakým návodu nebo jestli sami nemáte zkušenost jak udělat do okna síť proti havěti? Jde o okno v centru Prahy ,ve starém baráku kde jsou vždy okna 2 (vnitřní a vnější- jak se to kdysi dělávalo. Na plastová okna bych šoupnul dle googlu samolepící suchy zip a síťku na to,ale tady by to nedrželo. Gůgloval jsem,ale nic jsem nenašel.Díky za tipy.
Doplňuji:
jde o to,že to budu dělat pro naši ředitelku,a ona ten byt má jen pronajatý…je to stará zástavba skoro u Karlova mostu,takže to musím udělat tak,abych nic nepoškodil, nerozhněval památkáře a zároveň aby to bylo účinný :D. Ty okna jsem viděl jenom na fotce a docela zdálky,takže sám nevím jak přesně vypadají.Ale jsou tam vidět dvoje ta okna.Se dřevem pracovat umím,jde mi o celkový systém kam to šoupnout atd. Ale myslím,že to budu muset dát úplně zvenčí a přidělat na rám toho okna .Nemýlím se?