Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.květen 19:26

Jak vyměnit jmenovku v tlačítku zvonku?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

http://letecka­posta.cz/728403932

Potřebuji ji vyměnit ve zvonku, viz odkaz. A nějak se do něj nemohu dostat. Tak trochu předpokládám, že by stačilo ho dloubnout zprava. Bohužel je to tam dost stísněné a normální šroubovák tam nevleze a hlavně nemám jistotu, jestli na to jdu správně, tak mám strach, abych to nějak neoštípal apod. Jak se do toho teda správně leze?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.květen 20:36

Jak vyměnit jmenovku v tlačítku zvonku?

Bydlení a zahrada – Opravy a údržba

http://letecka­posta.cz/728403932

Potřebuji ji vyměnit ve zvonku, viz odkaz. A nějak se do něj nemohu dostat. Tak trochu předpokládám, že by stačilo ho dloubnout zprava. Bohužel je to tam dost stísněné a normální šroubovák tam nevleze a hlavně nemám jistotu, jestli na to jdu správně, tak mám strach, abych to nějak neoštípal apod. Jak se do toho teda správně leze?
Doplňuji:
jo, ten spodní šroubek odšroubuje celý panel. Pokud zkoumám ten plast, tak to i na té fotce je vidět, že tam jsou 2 takové zářezy, jakoby pro malé šroubováčky. Problém je, že z pravé strany jsou dveře a nedá se tam pořádně dostat, jak jsem již psal. Pak mě napadlo sundat ten panel a dloubnout by to pak šlo snáz, ale to mám zas strach se do toho hrabat. Čili mně šlo spíš o to, jestli nemá konkrétní zkušenost s tímto nebo podobným zvonkem.