Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.květen 16:19

Jak povolit programu (instalaci) přístup do složky?

Počítače a internet – Software

Mám ovladač od geinusu, a ten si prostě zamínil, že se bude instalovat na „C:/genius/“ a nikam jinam. Ovšem mi to píše, že přístup do té složky je odepřen (ani ta složka neexistuje), ale podle mě je potřeba povolit někde přístup do kořenového adresáře „C:/“. Ale jak a kde? Když to spustím jako správce, tu instalaci, děje se to samé. Windows 7. Vypnul jsem i UAC a nic.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.květen 16:23

Jak povolit programu (instalaci) přístup do složky?

Počítače a internet – Software

Mám ovladač od geinusu, a ten si prostě zamínil, že se bude instalovat na „C:/genius/“ a nikam jinam. Ovšem mi to píše, že přístup do té složky je odepřen (ani ta složka neexistuje), ale podle mě je potřeba povolit někde přístup do kořenového adresáře „C:/“. Ale jak a kde? Když to spustím jako správce, tu instalaci, děje se to samé. Windows 7. Vypnul jsem i UAC a nic.
Doplňuji:
Dělá mi to i u jiných instalací, prostě na „C:/ přímo nemůžu instalovat a ani si tam programy nemůžou vytvořit složky. To samé platí pro "C:/Program Files“, „C:/Program files (x86)“, na „D:/“ to jde v pohodě, včetně složky Program Files a Program files x86, samozřejmě, protože Win jsou na C:/.