Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.květen 15:42

Proč mi kolečko na myši nefunguje a myší to není?

Počítače a internet – Hardware

Vyzkoušeno, myší to není. Prostě čím dál častěji (tak po pěti minutách na deset minut) to přestane fungovat. Pak někdy, když se to rozjee, tak i když netočím, jakoby si to pamatovalo, že jsem točil a odroluje, jakoby zpětně. Ještě jsem se s tím nesetkal. Nejnovější aktualizace, ovladače atd., restart, a nic.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.květen 16:17

Proč mi kolečko na myši nefunguje a myší to není?

Počítače a internet – Hardware

Vyzkoušeno, myší to není. Prostě čím dál častěji (tak po pěti minutách na deset minut) to přestane fungovat. Pak někdy, když se to rozjee, tak i když netočím, jakoby si to pamatovalo, že jsem točil a odroluje, jakoby zpětně. Ještě jsem se s tím nesetkal. Nejnovější aktualizace, ovladače atd., restart, a nic.
Doplňuji:
Výkon (využití procesoru) se pohybuje zhruba na 1 %, při hraní náročnějších her je to cca 20 %. Mám Win 7, samozřejmě jsem zkoušel vše vypnout. Takže to dělá i v čistě spuštěných win. Jediné, co běží, je avast. Zkouším to třeba ve složce, abych neotvíral nic navíc, taky nic. Teď už to vypadá definitivně, že to nejede, ráno to jelo alespoň občas. Stávalo se to už před týdnem, ale minimálně, pak se to stupňovalo až doteď. Myš na jiných kompech jede. Ještě jsem našel jeden ofiko ovladač, ale nemůžu ho nainstalovat. (vedlejší dotaz)