Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.duben 14:38

Můžou mi rodiče zakazovat odstěhovat se?

Rodina a vztahy – Děti a rodičovství

Vždy když jim to řeknu, následuje to, že na mě vztáhnou ruku. Mám velmi hodné prarodiče, kteří souhlasí s tím, že bych se k nim přestěhovala. Je to jen 800 metrů od mého současného bydliště. Nedávám důvod k tomu, aby na mě vztahovali ruku. Nekouřím, nepiju, nefetuju a na zábavy nechodím a „průserář“ také nejsem. Živím se sama. Nedávají mi ani korunu na školu a na nic jiného. Co mám dělat, abych se mohla odstěhovat? Promluvit v klidu si s nimi opravdu nejde. Bude mi 19.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 21.duben 15:12

Můžou mi rodiče zakazovat odstěhovat se?

Rodina a vztahy – Děti a rodičovství

Vždy když jim to řeknu, následuje to, že na mě vztáhnou ruku. Mám velmi hodné prarodiče, kteří souhlasí s tím, že bych se k nim přestěhovala. Je to jen 800 metrů od mého současného bydliště. Nedávám důvod k tomu, aby na mě vztahovali ruku. Nekouřím, nepiju, nefetuju a na zábavy nechodím a „průserář“ také nejsem. Živím se sama. Nedávají mi ani korunu na školu a na nic jiného. Co mám dělat, abych se mohla odstěhovat? Promluvit v klidu si s nimi opravdu nejde. Bude mi 19.
Doplňuji:
Je to tak 3 týdny, už jsem měla sbaleno, ale máma mě chytla pod krkem a držela za něj mezi dveřmi. Ještě když jsem se balila tak mě upozorňovala co tady zůstane a co si můžu vzít. Jsem si jistá, že mě nenávidí. Vidím to v porovnání se sestrou. Co si o tom myslíte?