Zeptal/a se – 22.březen 0:11
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Uvažuji o následující pekárně:
http://www.atranet.cz/domaci-pekarna-sana-sbm-standard/d-71772/
Ale děsí mě dvě tyče a ty vrtule co to hnětou. To pak musí ten chleba
příšerně vypadat. Je vůbec možné udělat to nějak rychle bez těch
děr?
Sice domácí chleba je levnější asi o 1/2 ale abych to měl bez děr, tak
bych asi musel hlídat kynutí a nějak složitě to vyndat anebo si udělat
těsto ručně. To je dost složité a navíc je potřeba udržovat kvásek.
Zeptal/a se – 22.březen 0:19
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Uvažuji o následující pekárně:
http://www.atranet.cz/domaci-pekarna-sana-sbm-standard/d-71772/
Ale děsí mě dvě tyče a ty vrtule co to hnětou. To pak musí ten chleba
příšerně vypadat. Je vůbec možné udělat to nějak rychle bez těch
děr?
Sice domácí chleba je levnější asi o 1/2 ale abych to měl bez děr, tak
bych asi musel hlídat kynutí a nějak složitě to vyndat anebo si udělat
těsto ručně. To je dost složité a navíc je potřeba udržovat kvásek.
Doplňuji:
Ale to musím kontroval a pak to složitě vyndavat s těsta. To je dost
složité. Myslel, že pekárny jsou již dobré. Když se peče chléb klasicky
anebo i v troubě tohle odpadne.