Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.březen 0:11

Jak velké díry jsou v chlebu při použití domácí pekárny?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Uvažuji o následující pekárně:
http://www.atra­net.cz/domaci-pekarna-sana-sbm-standard/d-71772/

Ale děsí mě dvě tyče a ty vrtule co to hnětou. To pak musí ten chleba příšerně vypadat. Je vůbec možné udělat to nějak rychle bez těch děr?
Sice domácí chleba je levnější asi o 1/2 ale abych to měl bez děr, tak bych asi musel hlídat kynutí a nějak složitě to vyndat anebo si udělat těsto ručně. To je dost složité a navíc je potřeba udržovat kvásek.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.březen 0:19

Jak velké díry jsou v chlebu při použití domácí pekárny?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Uvažuji o následující pekárně:
http://www.atra­net.cz/domaci-pekarna-sana-sbm-standard/d-71772/

Ale děsí mě dvě tyče a ty vrtule co to hnětou. To pak musí ten chleba příšerně vypadat. Je vůbec možné udělat to nějak rychle bez těch děr?
Sice domácí chleba je levnější asi o 1/2 ale abych to měl bez děr, tak bych asi musel hlídat kynutí a nějak složitě to vyndat anebo si udělat těsto ručně. To je dost složité a navíc je potřeba udržovat kvásek.
Doplňuji:
Ale to musím kontroval a pak to složitě vyndavat s těsta. To je dost složité. Myslel, že pekárny jsou již dobré. Když se peče chléb klasicky anebo i v troubě tohle odpadne.