Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 13:31

Proč máme domácí uzené klobásy vevnitř zelené

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Mícháme,udíme podle receptu a už podruhé máme vevnitř na nakrojení, zelený prostředek. Chuťově jsou dobré, ale barva odpudivá… Kde děláme chybu?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.březen 18:21

Proč máme domácí uzené klobásy vevnitř zelené

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Mícháme,udíme podle receptu a už podruhé máme vevnitř na nakrojení, zelený prostředek. Chuťově jsou dobré, ale barva odpudivá… Kde děláme chybu?
Doplňuji:
Maso pomeleme (pokrájíme), ochutíme vším (obyčejnou sůl, česnek, pepř, kmín, papriku atd…), zamícháme a necháme v chladu odležet jen do druhého dne. Udíme při 70°C asi 6 hodin.
http://www.raj­ce.net/f744697­060