Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.únor 1:21

Kde nechat vyrobit obal na výrobek dle přání? viz. doplňující info.

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Obal na prototyp: S kolegou se chystáme uvést na trh určitý výrobek. Testovací prototypy jsou již na světě a zároveň tak několik finálních kusů určených do prodeje. Problém je s „prodejním“ obalem. Prodávat takový výrobek v krabici z čistýho kartónu je prd „marketing“ :D . Potřebujeme u určitého výrobce vyrobit specifickou krabici. Stejně tak jako Samsung a Apple prodává své telefony v super lákavých obalech, potřebujeme totéž.. Kde takový prodejní obalový materiál budou ochotni vyrobit? Požadavky: rozměr, metalizovaná barva, potisk dle osobního přání.. Díky za návrhy :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.únor 1:28

Kde nechat vyrobit obal na výrobek dle přání? viz. doplňující info.

Volný čas a hobby – Ostatní volný čas a hobby

Obal na prototyp: S kolegou se chystáme uvést na trh určitý výrobek. Testovací prototypy jsou již na světě a zároveň tak několik finálních kusů určených do prodeje. Problém je s „prodejním“ obalem. Prodávat takový výrobek v krabici z čistýho kartónu je prd „marketing“ :D . Potřebujeme u určitého výrobce vyrobit specifickou krabici. Stejně tak jako Samsung a Apple prodává své telefony v super lákavých obalech, potřebujeme totéž.. Kde takový prodejní obalový materiál budou ochotni vyrobit? Požadavky: rozměr, metalizovaná barva, potisk dle osobního přání.. Díky za návrhy :)
Doplňuji:
Rád bych ještě podotknul, že není potřeba žádný konkrétní odkaz… Spíš definice podnikatelského záměru. Firmu už dohledáme. Bohužel pod názvem výroba obalových materiálu/kra­bic/balení/oba­lového papíru nabízí čistě jen holý kartón :/