Zeptal/a se – 25.leden 3:00
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Zrovna jsem dělala rybí prsty a napadlo mě, jak by to asi vypadalo,
kdybych na ten rozžhavenej olej dala ruku, myslím třeba dlaň a nechala ji
tam dost dlouho na to, aby doopravdy vypadala „osmaženě“. Jak by to na té
dlani asi mohlo vypadat? Bolelo by to hodně? (samozřejmě, že bolelo, to je
mi jasný, ale jestli by to bylo až nesnesitelný, nebo zase tolik ne, nevím
teda, kolik z vás už si zkoušelo smažit ruku, takže se se mnou asi o moc
vlastních zkušeností nepodělíte, i tak se ale ptám).
PS: Cítím se vážně špatně za to, že jsem to dala do kategorie „jídlo
a vaření“, ale…víte o nějaké lepší? Třeba „volný čas a hobby“
by taky nebylo úplně ono.
Zeptal/a se – 25.leden 10:56
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Zrovna jsem dělala rybí prsty a napadlo mě, jak by to asi vypadalo,
kdybych na ten rozžhavenej olej dala ruku, myslím třeba dlaň a nechala ji
tam dost dlouho na to, aby doopravdy vypadala „osmaženě“. Jak by to na té
dlani asi mohlo vypadat? Bolelo by to hodně? (samozřejmě, že bolelo, to je
mi jasný, ale jestli by to bylo až nesnesitelný, nebo zase tolik ne, nevím
teda, kolik z vás už si zkoušelo smažit ruku, takže se se mnou asi o moc
vlastních zkušeností nepodělíte, i tak se ale ptám).
PS: Cítím se vážně špatně za to, že jsem to dala do kategorie „jídlo
a vaření“, ale…víte o nějaké lepší? Třeba „volný čas a hobby“
by taky nebylo úplně ono.
Doplňuji:
To, že bych ucukla, samozřejmě. Však já ani nemám v plánu si ji smažit,
jenom by mě to zajímalo.