Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 5.leden 20:30

Dáte tip na dobrý horor?

Hudba, film a TV – Film

Zdravím.Poslední dobou jsem se zaměřila na horory a musím říct že mě nesmírně baví.Nechci žádné krváky(texasky masakr) nebo nekonečný SAW u kterého je kladen duraz na detail,jinak žadný děj.Líbí se mi duchařiny v domě.Jako 3,15 zemřeš,in­sidous,v zaje­tí demonu…Nebo i dobré thillery jako :Pod povrchem,Úkryt,Šes­tý smysl-prostě napětí a strach a taky dobře promyšlený děj. Máte prosím nejaké osobní doporučení na fakt dobry film?Díky moc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.leden 20:13

Dáte tip na dobrý horor?

Hudba, film a TV – Film

Zdravím.Poslední dobou jsem se zaměřila na horory a musím říct že mě nesmírně baví.Nechci žádné krváky(texasky masakr) nebo nekonečný SAW u kterého je kladen duraz na detail,jinak žadný děj.Líbí se mi duchařiny v domě.Jako 3,15 zemřeš,in­sidous,v zaje­tí demonu…Nebo i dobré thillery jako :Pod povrchem,Úkryt,Šes­tý smysl-prostě napětí a strach a taky dobře promyšlený děj. Máte prosím nejaké osobní doporučení na fakt dobry film?Díky moc.
Doplňuji:
Krakis: SAW je dobrý na vyžití se v bolesti a v nechutností.Děj naprosto žádnej.Dva muži sedící naproti sobě a s jednou pilkou:kdo si uřízne nohu nebo ruku???tak fajn uříznu si nohu,upálím se,vytrhnu si zub,kus břicha na váhu…naprosto nudný,dopředu vím co se stane a jak bude u toho stříkat krev,podprůměrný reakce herců,kdy po vytržení zubu naprosto funguje dál,mluví i se směje,další:že s určitostí to v tom časovém limitu nestihne…To je na nic,,,věc názoru…a můj je bohužel tenhle.
Děkuji tomu co navrhl japonské horory.