Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 15:54

Jak využít LCD displej od notebooku?

Elektronika – Ostatní elektronika

Mám displej ze starého notebooku a rád bych si z něj udělal nějakou blbůstku do pokoje na okrasu, třeba fotorámeček a nebo výstup teploměru, prostě, aby jen někde neležel v šuplíku a nebo sem ho nevyhodil :) proto bych se vás, zdejších elektrotechniků, rád zeptal, jestli máte s něčím podobným zkušenost a popř. jestli jste něco podobného dělali a máte i nějaký návod? Jde vyloženě o hobby na dlouhé zimný večery, takže pájkování a konstrukce nízkoefektivních obvodu nevadí :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.leden 16:25

Jak využít LCD displej od notebooku?

Elektronika – Ostatní elektronika

Mám displej ze starého notebooku a rád bych si z něj udělal nějakou blbůstku do pokoje na okrasu, třeba fotorámeček a nebo výstup teploměru, prostě, aby jen někde neležel v šuplíku a nebo sem ho nevyhodil :) proto bych se vás, zdejších elektrotechniků, rád zeptal, jestli máte s něčím podobným zkušenost a popř. jestli jste něco podobného dělali a máte i nějaký návod? Jde vyloženě o hobby na dlouhé zimný večery, takže pájkování a konstrukce nízkoefektivních obvodu nevadí :)
Doplňuji:
Hamon-na tyto věci věru tablet používám a navíc se obávám, že by bylo potřeba dokoupit celý zbytek notebooku-grafickou kartu, procesor, wi-fi, …