Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.listopad 13:47

Jak řešit oční zákal u staršího pejska?

Zvířata – Psi

Dobrý den!Našemu 12,5letému jorkšírkovi se poslední dobou dost zhoršilo vidění.Oči má zakalené,samozřejmě vím,že se tak stalo postupně,ale teď vidím,že je z toho dost nervózní,venku se rozhlíží,kouká zmateně kolem sebe,zvlášť za šera a bojí se jít dál.Když mu hodím pamlsek,hledá ho dost dlouho.Mám mu nechat zákal operovat nebo to tak nechat?Jeden vet.mi říkal,že se s tím naučí vcelku dobře žít v prostředí které zná.Máte někdo zkušenosti?Prosím poraďte! Ta operace je určitě dost drahá.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.listopad 18:24

Jak řešit oční zákal u staršího pejska?

Zvířata – Psi

Dobrý den!Našemu 12,5letému jorkšírkovi se poslední dobou dost zhoršilo vidění.Oči má zakalené,samozřejmě vím,že se tak stalo postupně,ale teď vidím,že je z toho dost nervózní,venku se rozhlíží,kouká zmateně kolem sebe,zvlášť za šera a bojí se jít dál.Když mu hodím pamlsek,hledá ho dost dlouho.Mám mu nechat zákal operovat nebo to tak nechat?Jeden vet.mi říkal,že se s tím naučí vcelku dobře žít v prostředí které zná.Máte někdo zkušenosti?Prosím poraďte! Ta operace je určitě dost drahá.
Doplňuji:
mosoji díky!Pokud to bude jen trochu v mých finančních možnostech,tak si to třeba nadělím k vánocům jako dárek,protože mně je ho moc líto a chci mu dopřát to nejlepší.