Zeptal/a se – 18.říjen 16:38
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Mám jen jablka, menší množství a nepotřebuji to skladovat rok. Na netu jsem našel různé tipy, od řídkého platěného pytlíku až po dózy, třeba i skleněné. Přece jen ovoce není suché na troud a nerad bych aby v uzavřeném obalu zplesnivělo, při prodyšném uzavření zase může ovoce napadnot hmyz.
Zeptal/a se – 18.říjen 16:53
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Mám jen jablka, menší množství a nepotřebuji to skladovat rok. Na netu
jsem našel různé tipy, od řídkého platěného pytlíku až po dózy,
třeba i skleněné. Přece jen ovoce není suché na troud a nerad bych aby
v uzavřeném obalu zplesnivělo, při prodyšném uzavření zase může ovoce
napadnot hmyz.
Doplňuji:
Zapomněl jsem sdělit, že bydlím v paneláku. Relativně chladnou místnost
zde nenajdu, a ten hmyz je téměř všudepřítomný, byť v malém množství
díky čistotě. Obávám se, že takovou potravu neodmítne a záhy se objeví,
byt není totiž neprodyšný ☹ .
Díky všem za vlastní zkušenosti!