Zeptal/a se – 17.říjen 13:21
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Google i našel toto: „Připravují se esterifikací polyglycerolu
kyselinou ricinolejovou. Průmyslově se vyrábí z přirozených mastných
kyselin a glycerínu.“ ale z toho nejsem o nic chytřejší :D
Kdo se v tom vyznáte, prosím napište z jakého produktu (látky) se tohle
éčko vyrábí, díky moc :)
Zeptal/a se – 18.říjen 11:56
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Google i našel toto: „Připravují se esterifikací polyglycerolu
kyselinou ricinolejovou. Průmyslově se vyrábí z přirozených mastných
kyselin a glycerínu.“ ale z toho nejsem o nic chytřejší :D
Kdo se v tom vyznáte, prosím napište z jakého produktu (látky) se tohle
éčko vyrábí, díky moc :)
Doplňuji:
Emfej: děkuji za odpověď. Potom ale nechápu, proč je označováno
„živočišného původu“. Nevíte někdo?