Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.březen 2:38

Potřebuji vymoci dluh a nevěřím společnostem s.r.o.

Finance a podnikání – Podnikání

Na vymahamedluhy.cz jsem našel zdánlivě solidní společnost vymáhající dluhy. Vše vypadá pěkně až mě láká podepsat smlouvu.. Na té samé stránce nahoře je nabídka „virtuální kanceláře“. To mému dlužníku nabídnou virtuální kancelář ve které ho budou hledat? Na dalším nabízeném produktu „Rozhodčí soud“ mají pravopisné chyby, v úvodu je okopírovaný výrok nějakého američana… Navíc když je dluh nedobytný, společnosti prý z věřitele udělají dlužníka. Našel by se mezi vámi člověk který by vymohl dluh čtyřicet tisíc korun od býv. zaměstnavatele – fyzické osoby? Bydlí v Brně, podklady mám, pouze chybí papír uznání dluhu. Když je odměna 50%, přijdeme si každý na své.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.duben 6:05

Potřebuji vymoci dluh a nevěřím společnostem s.r.o.

Finance a podnikání – Podnikání

Na vymahamedluhy.cz jsem našel zdánlivě solidní společnost vymáhající dluhy. Vše vypadá pěkně až mě láká podepsat smlouvu.. Na té samé stránce nahoře je nabídka „virtuální kanceláře“. To mému dlužníku nabídnou virtuální kancelář ve které ho budou hledat? Na dalším nabízeném produktu „Rozhodčí soud“ mají pravopisné chyby, v úvodu je okopírovaný výrok nějakého američana… Navíc když je dluh nedobytný, společnosti prý z věřitele udělají dlužníka. Našel by se mezi vámi člověk který by vymohl dluh čtyřicet tisíc korun od býv. zaměstnavatele – fyzické osoby? Bydlí v Brně, podklady mám, pouze chybí papír uznání dluhu. Když je odměna 50%, přijdeme si každý na své.
Doplňuji:
Ano, ten pán zřejmě dlužil předtím, než se mnou uzavřel pracovní smlouvu podle ust. §33 a zák.práce. Už první výplata byla opožděná s tím, že peníze poslal na jiný účet. Informace o výsledku provedeného kontrolního šetření dle znění ust.§5 odst. 2 zák. č. 251/2005 Sb., o inspekci práce, … na zákl. mého podnětu byla provedena kontrola dodržování pracovněprávních předpisů u dlužníka. Při kontr. šetření zjistili, že ten dareba mě mzdu neproplatil a doklady, které by prokazovaly vyplacení mzdy nebyly ze strany darebáka dohledány. Bylo mu uloženo odstranit nedostatky ve stanovené lhůtě a prý budou postupovat… postupovali dobře, on je už pouhým zaměstnancem. Nyní nastupuje cesta soudní, protože ani v nejmenším neuspokojil můj nárok a to ani po apelu. Podotýkám, že mě jde pouze o splacení škody, mzdy, netrvám na tříměsíčním odstupném, i když jsem mu telefonicky sdělil, že věc jsem předal společnosti zabývající se vymáháním dluhů soudní cestou a už trvám na uhrazení všech souvisejících výloh + odstupném. Podle jeho slov splácí milion a čtvrt korun, a tahle malá částka, dluh vůči mě ho už nijak nepoškodí. Domnívám se, že i on potřebuje právnickou pomoc přesto, že na stavbě jako inženýr, investor a dozor -atd. tvrdil, že je pojištěn proti všemu. Co je z mé strany spravedlivé, že za 2 roky neposlal žádnou částku na můj účet, nezavolal. Dokonce mě sdělil že během min. týdne ztratil mé tel. č., že neví jaké číslo účtu mám. Tohle byly moje poslední kroky k rozumné dohodě na splátkovém kalendáři. Souhlasil s 1000 Kč měsíčně. Dál nevím, soudit se s někým kdo nic nemá? Má rodinu, dítě. Hloupý není, pracovat umí ale nadělal dluhy. Dluhy umím udělat taky a platíme každý.