Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.září 21:47

Jak vyřešit problém s internetovým připojením..

Počítače a internet – Internet

Zdravím,
nedávno jsem si reinstaloval počítač a provedl upgrade z Win7 (32bit) na Win 7 (64bit) a mám problém s internetovým připojením. Když zapnu počítač a mám v něm síťový kabel, tak mi windows po chvíli napíše, že mám přístup k internetu s omezením → nemám přístup k internetu. Jakmile ale zapnu počítač bez kabelu, nechám načíst winy a kabel vložím až potom, vše jede jak má, stejný případ nastane, když tam kabel nechám, napíše se mi omezení, vyjmu jej, restartuji router a pak zase vložím. (pokud jen výjmu a následně vložím kabel bez restartu routru, mám pořád omezení) Ten stejný problém jsem měl s 32 bitovým systémem akorát s tím rozdílem, že se po jedné aktualizaci opravil. Nyní mám naistalovány všechny aktualizace, ovladače desky (všech řadičů atd.) a problém pořád zůstává. Nevíte si s tím někdo rady?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.září 8:47

Jak vyřešit problém s internetovým připojením..

Počítače a internet – Internet

Zdravím,
nedávno jsem si reinstaloval počítač a provedl upgrade z Win7 (32bit) na Win 7 (64bit) a mám problém s internetovým připojením. Když zapnu počítač a mám v něm síťový kabel, tak mi windows po chvíli napíše, že mám přístup k internetu s omezením → nemám přístup k internetu. Jakmile ale zapnu počítač bez kabelu, nechám načíst winy a kabel vložím až potom, vše jede jak má, stejný případ nastane, když tam kabel nechám, napíše se mi omezení, vyjmu jej, restartuji router a pak zase vložím. (pokud jen výjmu a následně vložím kabel bez restartu routru, mám pořád omezení) Ten stejný problém jsem měl s 32 bitovým systémem akorát s tím rozdílem, že se po jedné aktualizaci opravil. Nyní mám naistalovány všechny aktualizace, ovladače desky (všech řadičů atd.) a problém pořád zůstává. Nevíte si s tím někdo rady?
Doplňuji:
Mám oficiální ovladače z CD, které bylo přiloženo u základní desky, která má hned na krabici napsané, že podporuje Win 7. U provaidera jsem se neinformoval, protože jak říkám myslím si, že je chyba u mě, vzhledem k tomu, že se to po jedné z aktualizací spravilo a co mám za internet vám zjistím, když mi řeknete, kde :D V ovládacích panelech mám síť jednu. Zpřelámaný kabel je docela možný, ale to by přeci nejel pořád a né jen někdy ne? Potřeboval bych také poradit, co jste myslel s tím pingováním, popřípadně jak se to dělá, protože v tomto se nevyznám.