Zeptal/a se – 6.září 15:50
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Chci si udělat utopence v octě se spoustou cibule a zeleniny. Dřív se prodávaly takové dýhové zábrany do zúženého hrdla sklenice na zabránění zeleniny aby se dostala při nakládání nad hladinu nálevu. Dnes to asi neexistuje. Jak to udělat, nebo čím nahradit?
Zeptal/a se – 7.září 14:03
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Chci si udělat utopence v octě se spoustou cibule a zeleniny. Dřív se
prodávaly takové dýhové zábrany do zúženého hrdla sklenice na
zabránění zeleniny aby se dostala při nakládání nad hladinu nálevu. Dnes
to asi neexistuje. Jak to udělat, nebo čím nahradit?
Doplňuji:
Děkuji všem za odpovědi!
Annas, dobrý nápad, ale špelje se nezlomí? Ale nenapadlo mne to vůbec
🙂
Drap, vím. Ale jak budu dávat dekl + šutr třeba do láhve 0,7l to tedy
nevím 🙂
Beer a já blbec to furt vyhazuju! 😁