Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.září 15:50

Jak zabránit, aby suroviny nevyplavaly na povrch?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Chci si udělat utopence v octě se spoustou cibule a zeleniny. Dřív se prodávaly takové dýhové zábrany do zúženého hrdla sklenice na zabránění zeleniny aby se dostala při nakládání nad hladinu nálevu. Dnes to asi neexistuje. Jak to udělat, nebo čím nahradit?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.září 14:03

Jak zabránit, aby suroviny nevyplavaly na povrch?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Chci si udělat utopence v octě se spoustou cibule a zeleniny. Dřív se prodávaly takové dýhové zábrany do zúženého hrdla sklenice na zabránění zeleniny aby se dostala při nakládání nad hladinu nálevu. Dnes to asi neexistuje. Jak to udělat, nebo čím nahradit?
Doplňuji:
Děkuji všem za odpovědi!
Annas, dobrý nápad, ale špelje se nezlomí? Ale nenapadlo mne to vůbec 🙂
Drap, vím. Ale jak budu dávat dekl + šutr třeba do láhve 0,7l to tedy nevím 🙂
Beer a já blbec to furt vyhazuju! 😁