Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.září 11:27

Když je syn předškolák, musí chodit do školky??

Vzdělání a práce – Mateřské školy

Syn má odklad ze školy kvůli špatné mluvě. Příští rok mu bude 7 let.. A já se ptám jestli musí chodit do školky, nebo ho můžu nechat doma.. To samé platí i na dceru 4,5 roku, ta by letos chodila do školky už třetím rokem.. Jde mi o to, že jsem dnes narazila ve školce na jeden problém, a dokud se to nevyřeší, tak chci aby děti byly doma.. Mám pohovor s ředitelkou, protože se mi nelíbí kam moje děti zařadila, i když jsem si žádala úplně o něco jiného, a mělo mi být podle ředitelky vyhověno, ale dnes jsem zjistila že udělala úplný opak bez mého vědomí.. Může mi nařídit aby děti do školky chodit musely?? Jsem ochotná je doma nechat jako kvůli nemoci.. Tak se dnes těšily a ona jim to takhle zkazila, že tam ani nechtějí jít.. Jak je to dle zákona.. Poradíte mi??

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.září 12:32

Když je syn předškolák, musí chodit do školky??

Vzdělání a práce – Mateřské školy

Syn má odklad ze školy kvůli špatné mluvě. Příští rok mu bude 7 let.. A já se ptám jestli musí chodit do školky, nebo ho můžu nechat doma.. To samé platí i na dceru 4,5 roku, ta by letos chodila do školky už třetím rokem.. Jde mi o to, že jsem dnes narazila ve školce na jeden problém, a dokud se to nevyřeší, tak chci aby děti byly doma.. Mám pohovor s ředitelkou, protože se mi nelíbí kam moje děti zařadila, i když jsem si žádala úplně o něco jiného, a mělo mi být podle ředitelky vyhověno, ale dnes jsem zjistila že udělala úplný opak bez mého vědomí.. Může mi nařídit aby děti do školky chodit musely?? Jsem ochotná je doma nechat jako kvůli nemoci.. Tak se dnes těšily a ona jim to takhle zkazila, že tam ani nechtějí jít.. Jak je to dle zákona.. Poradíte mi??
Doplňuji:
Mojí dceru děti ve školce mlátí, jedná se konkrétně dvě holky.. Mluvila jsem o tom s učitelkou a následně i s ředitelkou. Chtěla jsem aby dcera mohla jít do třídy se svým bráškou (takhle to tady u nás funguje, že když si řeknu, tak ředitelka vyhoví). Ale ona to udělala úplně naopak, a to tak, že dala Kubíka do té třídy kde jsou právě ty děti co Kristýnku mlátí.. Chtěla jsem aby šla z té třídy pryč.. Bylo mi to už v květnu slíbeno, ředitelka si vše napsala, a dneska přijdu do školky a měla jsem jít s dětma do jiné třídy, docela šok, jak pro mě, o to větší pro děti.. Ředitelka mě v květnu ujistila, že to tak udělá.. Proto jsem děti nechala doma, dokud to neudělá tak jak slíbila.. Do jiné školky je dát nemůžu, protože od nás se nikam nedostanem a já nemám řidičák abych je tam mohla vozit, v každém případě by to pro mě bylo finančně náročné..